Programi 340b

Sigurimi që jeni të siguruar

Programi 340B i Lifespan Health do të thotë që ne marrim çmime zbritëse për ilaçe të caktuara ambulatore për ata që kanë nevojë. Këto barna blihen nga Lifespan Health ekskluzivisht për pacientët tanë nëse janë të pasiguruar ose nën sigurim, dhe ne i ofrojmë ato me një çmim më të përballueshëm. Ky kursim shkon përtej ndihmës së pacientëve tanë, pasi mund të përdoret gjithashtu për të zgjeruar shërbimet tona si punësimi i më shumë mjekëve, ofruesve të shëndetit, etj. Madje mund të na ndihmojë të diversifikojmë shërbimet tona për t’u shtrirë në gjëra të tilla si arsimi në komunitet, kujdesi pediatrik dhe shumë më tepër. Kjo ndihmon Lifespan Health të kujdeset për pacientët tanë dhe të fillojë programe përfituese siç janë programet e vështirësive. Gjithashtu përfitojnë pacientët që nuk kualifikohen për programin e rrëshqitjes, janë të pasiguruar ose kanë përjetuar një ngjarje katastrofike. Këto kursime përdoren për të ndihmuar të gjithë pacientët tanë në kohë nevoje.

Kur përdorni Jetëgjatësinë ju jeni duke ndihmuar komunitetin tuaj

Pacientët që kanë mbulim me recetë ndihmojnë Lifespan të marrë fonde që:

  1. Ndihmoni ata pa mbulim me recetë të jenë në gjendje të blejnë ilaçet e tyre me një çmim të zbritur thellësisht.
  2. Jepini Jetëgjatësisë aftësinë për të ofruar programe për të ndihmuar individët në komunitet të marrin shërbimet mjekësore për të cilat kanë nevojë dhe të shtojnë ose zgjerojnë shërbime të tjera në komunitet.
Happy family having fun times at home together

Farmacitë Partnere

Savannah, TN

Waynesboro, TN

Adamsville, TN

Partneri i Farmacisë së Postës

Selmer, TN

Scroll to Top